Ale!

N009 – Setti sis. 11 kpl. ergonomisia neulontaneulaa

(4 tuotearviota)

24.00 15.90

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): N009 Osastot: , , , ,

Kuvaus

Ihana setti sisältäen 11.kpl neulontaneulaa. Nyt sinun ei tarvitse huolehtia siitä mikäli sinulla on oikeat neulontaneulat kotona.

Neulontaneulat ovat ergonomisesti pehmeitä ja värikoodattu otetta varten ja ovat uskomattoman miellyttäviä neulomiseen. Koukut ovat alumiinia. Mitä enemmän neulot näillä sen enemmän tulet rakastamaan niitä.

Ergonominen ote ja värijaotellut koot.

Nauti tuntikausia mukavasta neulomisesta väsymättä sormista.

Koot neuleneula: 2.0mm, 2.5mm, 3.0mm, 3.5mm, 4.0mm, 4.5mm, 5.0mm, 5.5mm, 6.0mm, 7.0mm, 8.0mm

Pituus: 15cm

 

Lisätiedot

Paino 0.15 kg

4 arviota tuotteelle N009 – Setti sis. 11 kpl. ergonomisia neulontaneulaa

 1. Åsa Helmersson

  Kanoners! Att virka med riktiga nålar ger en helt ny upplevelse underbart funkar till alla arbeten! Sedan att dom kommer i så fina färger de e ju glädje bara o titta på dom! Äldre personer som virkat mycket men fått lägga ner på grund av smärta osv kommer nog kunna använda dessförinnan greppet är inte alls så påfrestande som de gamla nålarna och ja trivs bättre med dessa va dock sjukt skeptisk om de skulle gå o n ända dom har ju precis lärt mig virka o då blir de ju jobbigt o byta o ändra sitt sätt o hålla tänkte ja men till slut efter sneglat ett tag på dom slog ja till och de e till och med lättare o virka med dessa en vanliga nålar! Rekommenderas skarpt i alla lägen! Nybörjare som elit!

 2. Cissi Thorstensson

  De bästa virknålarna som finns, i alla fall för mig. Jag håller virknålen i gaffelgrepp. Mycket bra form och material. Garnet glider otroligt lätt och man virkar snabbt och jämnt utan att bli uttröttad i handen. Jag har ledbesvär och får lätt ont av upprepade rörelser. Praktiskt med färgkodningen. Ska nu skaffa det andra sättet med små storlekar.

 3. Ann-sofie brorsson

  Fantastiska virknålar som är väldigt sköna att hålla i. Hittills ingen kramp i fingrarna eller andra besvär som jag brukar få från vanliga virknålar. Känns även som om det är lättare att virka med dem jämfört med de vanliga. Så för att summera sköna och användarvänliga. Rekommenderas starkt!

 4. Ing-marie persson

  Var skeptisk först när jag fick den eftersom jag bara använt den gamla varianten men jag blev jättenöjd.
  Det är jättebra virknålar som är väldigt sköna att hålla i, man får ett bra grepp och garnet glider lätt. Köpte en virknål först men nu har jag beställt ett helt set.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *